Admin ملكة القلوب
عدد الرسائل : 350 تاريخ التسجيل : 25/12/2007
| موضوع: مكرونة بالزبادى السبت يناير 05, 2008 7:20 pm | |
| المقادير::- كيلو مكرونة قلم - كوب بصل مفروم -كوب زيتون اخضر -كوب جزر مبشور - كوب فلفل اخضر مقطع شرائح 2 ملعقة توم مفروم -2 كوب زبادى - 2بيضة -ملح فلفل توابل الطريقة ::- تسلق المكرونة و تشطف نشوح البصل ثم نضع علية التوم فى زيت و قلقل من السمن حتى يصفر لونة نضيف الجزر و الفلفل الرومى و نستمرفى التقليب يخلى الزيتون و يغلى فى ماء ساخن لمدة 5 دقائق ( ممكن الاستغناء عنة للرغبة ) نضيف الزيتون للخليط و نضيف ملح و فلفل و التوابل المفضلة نضيف المكرونةو نقلب جيدا على النار لمدة 5 دقائق يدهن طبق الفرن السمن و نصب المكرونتة بالخلطة عليه يخفق البيض بفلفل و الزبادى و تضرب جيدا ثم نصبها على وش المكرونة ندخلها الفرن لمدة ربع ساعة وتقدم ساخنة فتكون وجبة متكاملة بالهناء و الشفا ........................ رائعة للتجربة
منقوووووووووووووووول | |
|